Sein

Beklaga for ingen oppdateringa på ei stund, men det har ikkje skjedd så veldig masse i det siste. Eg og Ida har i grunn hatt daga som dette: - fra skulen - til stranda - til fest - til sengs - til skulen - til stranda - skrive 5 sider innlevering for å glede læraren - senga... osv..

Vi ville på snorklng i mårra, men det er ikkje mangen nok som har lyst, så da skal me heller høyre med eit firma som organisera diverse utflukta om ka dei organisera neste veke. Etter vi har gjort det, skal eg og ida av og høyre med eit tatoveringsstudio om dei kan fikse tatoveringen min og om dei tar piercing slik at Ida kan få. Så det er berre å krysse fingrane for litt meir spennande innlegg neste veke.

Ellers så har været vert mykje bedre denna veka, og eg berre håpa at det helde seg neste veke også, slik at eg også kan få litt farge. Ekje alle som blir forveksla med spanjola slik som Ida kan ein sei. Folk får sjokk når ho seie at ho ikkje snakka spansk. Og eg berre "mhf.." Eg e jo ikkje KVITAST på skulen her, men eg tvila på at det er langt ifrå :-(


Skyline fra Miami Beach


Skyline fra Brooklyn Bridge

- K

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits