Miami hurricanes

I går gjorde vi noke utrulig kjekt - vi dro på fotballkamp! Det var ein opplevelse som heilt klart var eit must å få med seg. Stemninga, folket og tradisjonane når det er heimekamp er heilt utrulig. Det enda opp med at vi kjøpte oss supportar-kle vi og. Så du kan tru vi vart skuffa når The Hurricanes tapte.

Like før kampen starta så begynte det å hølje ned med regn, så vi gjekk til innkjøp av kvar sin poncho. Så starta kampen. Det var utrulig facinerande å sjå amerikansk fotball - til tross for at vi ikkje skjønna ein drit. Men vi konkluderte med éin ting; det ekje rart spelarane er store. Dei har EITT angrep der dei skal stoppe dei andre, så bytta dei ut HEILE laget. Og det blir ein slags pause mellom ALLE små-angrep. Men stemninga kvar gang Hurricanes tok tuchdown var amazing!

Men det som var mest imponerande var stemninga før kampen. Alle sammen hadde med seg grill, øl, bila, telt, masse mat og musik. Og alle festa på parkeringsplassen (som var enorm). Dei hadde eit heilt utrolig bra korps og cheerleaders både før og etter kampen.

Eg har fortsatt ikkje fått igjen mac'en min - så bildene eg har på camera kjem seinare. Då kjem det bilder frå sjølve fotballkampen også! :-)

- K

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits