Om 3 dager

No begynna det å nærme seg avreise. Eg kjenne at eg både grua meg og gleda meg, til tross for at eg ha gleda meg til å reise på ein slik tur i fleire år. Eg veit ikkje spesifikt ka eg grua meg til, men eg trur det må vere at turen ikkje blir like bra som forventa eller at det skulle skje eit eller anna der borte..

Eg grua meg like vell ikkje, for eg veit at det kun er reise-nervane som sler inn no når turen som eg har venta på SÅ lenge endelig er rett rundt hjørnet! Eg trur at litt av grunnen til at eg faktisk er små-nervøs no før vi reise er fordi at eg er så klar til å faktisk reise "over dammen", men at hjernen ikkje har oppfatta at eg reise om 3 daga... Dette er jo også den lengste turen eg noken sinne har reist. Så det kan bli spennande!

Eg er som smått begynt å pakke, men eg er ganske så sikker på at eg har fått med meg for mykje. Så no gjelde det å sile ut dei kleda eg ikkje er HEILT avhengig av å ha med meg, og heller pakke som om eg skulle vert borte i 1 veke i staden for 6. Heh - kan bli ein utfordring. MEN eg har spart opp peng lenge for denna turen, så om det er noke eg mangla så er det heilt sikkert ein eller anna plass eg kan få tak i det :-).

Alle bildene er frå WeHeartIt. Eg blogga frå mobilen no når Mac'en min ikkje e heilt i vater. Så det kjem nok fleire og flottare bilder og innlegg når eg har fått fiksa den! Speaks!

- K

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits