Annbefaling

Eg er ikkje så veldig flink til å unne meg ein 20 minutt her og ein 10 minutt der for å ta ansiktsmaske eller rense fjeset mitt fleire ganga om dagen.. MEN eg har noken produkt frå Clinique som eg kjøpte på flyplassen i Ayia Napa som eg syntes er utrulig gode. Dette settet inneheld alt eg meina ein treng om ein vil ha eit reint og friskt ansikt.


♥♥♥♥


1. Wash-away gel cleanser. Eg lika ikkje å bruke sminkeservietta av den enkle grunn at eg føle det e som å vaske seg med eit veldig lite grovt sandpapir. Altså, skrubba ein for mykje så blir ein sår. Eg har prøvd ein del diverse sminkefjærnara til tross for at eg e heilt elendig til å fjerne sminken.. Eg har komme fram til at denna må ve den beste, og den kan (etter mine erfaringa) brukast både på huden og på augene. 


2. Liquid facial soap. Denne bruka eg sjøl om eg har dusja og føle meg rein kun fordi at eg ikkje føle at "behandlingen" er komplett uten denna. Den er utrulig god for huda i fjeset, og fin å bruke før ein evt brukar clarifying lotion etterpå.


3. Clarifying lotion. Denna tar eg på med ein "bomullslapp" på dei plassane som eg føle eg har urein hud, og om eg ikkje tar heilt feil så tørkar den ut områda. Eg syntes at denna e utrulig god å bruke på kviser som holde på å komme, har komt og er på veg bort. Eg tar den i grunn på alle område i fjeset eg føler at eg har ureinheitar.


4. Dramatically different moisturizing gel. Dette e ein heilt ekstremt god fuktigheitskrem som eg tar i heile fjeset utenom på eventuelle kviser etter at resten av "behandlinga" er gjennomført. Den etterlate huden utrulig frisk og glatt. Eg har den minste tuba, så denne må eg nok gå til innkjøp av igjen når eg no reise på tur.

Er heilt overbevist om at viss eg hadde vert flink å brukt desse produkta kvar kveld eller i det minste annakvar kveld så hadde eg vert 100% kvise- og urein hud- fri. Så, om du lure på ka du skal kjøpe nestegang.. her e svaret! :)

Noken andre som har prøvd desse produkta før?

 K

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits