long time no see

Da er det virkelig på tide med en oppdatering. Grunnen til at det har vert dårlig en periode er fordi jeg ikke gjør stort annet enn å jobbe, trene og sove. Altså lite spennende å fortelle om. Og noe av grunnen til at jeg startet denne bloggen var jo fordi jeg vil dele alt jeg får oppleve med de som sitter hjemme når jeg drar til Florida. MEN her er en liten oppdatering på hva jeg har holdt på med siden sist.

 • For en stund tilbake var det fjell&fjord morro her i Sogndal. Det var utrolig gøy! Jeg var med på alt jeg hadde tid til, så det ble til at jeg først var med på å ligge på en svææær pute ute i vannet der folk skulle hoppe opp til 10 meter ned og sprette meg opp i lufta. 
  Etter det var jeg med på en konkurranse; "DampskipkaienOpen". Der var det satt opp to hopp på enden av kaia der alle deltakerene skulle kjøre et valgfritt fremkomstmiddel ned en bakke, over hoppet og ut i vannet. Alle hadde på seg utkledning. Det var sykt gøy til tross for at jeg ikke klare noe spesielt triks. Jeg klarte nesten backflip med faceplant, en eller annen skru-baklengs med ryggplask og et vanlig hopp. haha. huff.
syyykt gøy!

 • Etter konkurransen var jeg på Meieriet hele kvelden på "JAILparty".
   
 • Jeg har jobbet masse. Trenger penger til turen jeg skal på!
 • Kjøpt meg månedskort på idrettssenteret
 • Fått innkalling til førstegangstjeneste
 • Vert på overnatting hos besta. Alltid like koselig. Jeg får kvalitetstid alene med besta, der vi spiser god mat, snakker sammen og slapper av forran TV'n. Hærlig!
   

 • Ellers har jeg shoppet minimalt siden jeg skal på tur.
 • Hatt besøk av besteste Ida som jeg også skal ha med meg på tur snaart.
 • Og sakt hade til Vilde som diverre har dratt på skole i England. Kos deg vennen!

 

Som dere skjønner har det ikke vert så mye som har skjedd her utenom noen småting. MEN i mårra drar jeg til Oslo til en veninne som jeg ikke har sett siden hun begynte på skolen! Gleder meg til å treffe henne igjen! Blir så sykt koselig. Og når jeg først er i Oslo så skal jeg også innom Ambasaden slik at alt er i orden til vi drar 1. november.


vell, ikke så mange bilder av meg og Silje så det ble et fra halloween 2 år siden. Haha! Pene. (hun er rosa/lilla i midten, jeg er blå til høyre)

Da sier jeg takk for meg for denne gang, og så håper jeg at det blir litt flittigere oppdateringer fremover til jeg drar og ikke minst når jeg er i Miami. Jeg og Ida skal kose oss så sykt mye der, og jeg har lyst å dele det jeg opplever med dere! ByeBye ♥

- K

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits