Mandag

Jeg personlig er utrolig glad i mandager. Det har jeg vert i hvertfall siden jeg starta på videregående. Mandagen er liksom starten på uka, starten på å nå målet du har satt deg. Jeg liker å sette mål for hver uke, slike mål jeg vet at jeg klarer å oppnå om jeg jobber for det. Det er viktig for meg at jeg på en måte vet at jeg gjør fremgang når jeg trener mot noe. Det kan vere alt fra vekt til tid på 3000m og til hvor mange pushups jeg skal klare. Noen ganger setter jeg et mål for en mnd, og noen ganger kommer det et mål for uka. Det viktigeste for meg er at jeg vet jeg klarer å oppnå målet mitt om jeg jobber for det. At jeg på en måte kan belønne meg for innsatsen, i stede for å gi meg selv en trøstepremie.

Nei, mandagen er så fin. Du kan starte rolig fordi du har planer om en hard dag på tirsdag, eller du kan starte hardt for så å ta en pause-dag på tirsdagen. Noen andre som liker mandagen? Jeg prøver å starte uka med å spise sunt og vere aktiv. 

Dagen i dag føler jeg at jeg har fått gjort utrolig mye til tross for at jeg egentlig ikke har fått gjort så mye. Dagen starta med at jeg dro på jobb klokka 12. Der fortsatte dagen til klokken ble 17. Når jeg kom hjem så åt jeg graut før jeg drog meg selv med på en liten joggetur. Jeg føler liksom at jeg trene uansett hvor sliten jeg er, så får jeg heller prøve å vurdere hvor hardt jeg skal kjøre meg selv. Det eneste jeg gjør om dagene er jo jobb og trening såe..

Etter en 25 min lang joggetur så dro jeg - svett og deilig - sammen med Veronica for å se om vi traff noen folk. Vi traff ikke så mange, så da enda vi opp med å spise is og se på at laget mitt knuste Jotun.


Gammalt bilde av Veronica og meg fra Østerrike, har ikke så mange på den nye mac'en min..

Utrolig fint vær i dag, bare synd sola gikk ned når vi stappa i oss isen. Ble sittende under et teppe å se kamp mens vi bare ble kaldere og kaldere etter mer is vi proppa i oss. haha. 

- K

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits