langtur

Da sitter jeg endelig i sengen etter en lang, tung, men hærlig dag. Jeg våknet av meg selv klokken 6 i dag tidlig. Sykt. Jeg er i grunn glad for at jeg gjorde det, men det som er rart er at jeg ikke er trøtt nå så sent på kvelden. Jeg brukte første halvdel av dagen på jobb. Jeg koser meg på jobb, så det gikk fint. Etterpå fikk jeg, som vanlig når jeg har anledning, middag hos besta. Var yndlingsretten min: Spagetti og kjøttdeig ♥ Og som vanlig imponerer besta alltid!

Med det samme jeg hadde spist opp maten min og drukket smoothien, så ringer det på mobilen: "vil du vera me pao tur? Toggao elle noke slikt?". Så da ble det fjelltur på meg og Carina. Vi gikk opp "Slakkafjellet" fra "Kolsete" om jeg ikke tar helt feil. Turen tok om lag 4 timer og var slik passe bratt. Det var i grunn en deilig tur med sola med oss hele veien og et utrolig bra tempo. Jeg elsker jo å trene, så det et jeg fikk tatt meg skikkelig ut (uten å bli altfor sliten) i dag føltes godt siden jeg kun har hatt 1 ordentlig treningsøkt etter jeg ble syk, og den varte i 30 minutter.

Nå skal jeg titte litt på klær på choies.com. Syntes de har mye fine klær. Fikk ikke tatt noen bilder i dag siden mobilen ble lagt igjen i bilen, men kan fortelle dere at det var en kjempefin tur som passer for alle! Kos dere videre.
- K

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits