10 ting

Folk som smatter når de tygger: Det er så sykt irriterende når folk ikke klarer å lukke munnen når de spiser. Men det som er enda verre, er de som faktisk klarer å smatte med lukket munn. FY!

Folk som puster høyt: Jeg vet det høres dumt ut, men om du sitter å ser film med noen og de sitter der og puster og peser slik at du ikke klarer å kose deg med filmen, da blir jeg irritert. Men til tross for hvor irriterende det er, så kan man nesten ikke klage på hvordan folk puster. Er ikke deres feil at de høres ut som en elefant som er tett i nesa.

Dårlige bil-sjåfører: Jeg hater seriøst å komme bak en bil som ikke klarer å holde fartsgrensen. Det er greit om de kjører for raskt, men om de absolutt skal ligge under fartsgrensa fordi de er redde for å kjøre for fort, eller er redde for å krasje - da har de ingenting på veien å gjøre. Etter min mening er de disse som gjør at andre kjører forbi og krasjer når de ikke klarer å kjøre etter fartsgrensa.

Når folk dømmer før de kjenner: Det er noe av det verste jeg vet om. Jeg kan ikke fordra når folk bare snakker fullt av dritt om en person uten å kjenne han/henne. Jeg har opplevd det flere ganger, der jeg sitter å hører på drittsnakk og vet at dette ikke er sant når jeg vet sannheten. Og om det er kipt å høre at folk lyver om vennene dine, så er det enda verre når du plutselig får høre noe du har gjort, uten å ha gjort det. Ja, for de som snakker om deg, de vet jo selfølgelig best.

De som tror de er noe: Det går fint å vite at man er noen, at man er flink i noe, er pen og at man har status. Men i mine øyner så forsvinner denne statusen med det samme personen mener han/henne er for bra for å henge med andre. Når en ikke lenger kan snakke med folk i frykt for å miste den "statusen" man har. Jeg mener at en som har status er en som alle liker. Ikke en som blir likt av "de beste", men av resten. Det er jo forståelig at folk ønsker å vere med de "populære", men alt det strevet, bare for å føle at du ikke er velkommen og aldri føler man er "populær" nok, er noe jeg selv ikke gidder å utsette meg for. Jeg syntes det er mye gøyere å vere sammen med de vennen jeg vet liker meg for den jeg er. Jeg ser ikke på noen her hjemme som populære, men jeg ser hvem som tror de er det. De er mer "de hovne" enn "de populære".

Når folk kommer med dårlige unskyldninger: For eksempel når du spørr om dere skal finne på noe, og den du spørr kommer med slike "halvhjertede" unskyldninger. Det er greit nok at de ikke har lyst å vere med på de du spørr om, men da kan de vel bare si det?

Når jeg vasker/tørker støv og det ikke blir rent: Jeg kan faktisk ikke fordra at det ligger igjen støv på en overflate som liksom skal ha blitt ren etter mitt forsøk på å rengjøre den. Siden jeg er så perfeksjonist når det kommer til vaskingen, blir det satt av en hel dag til rydding og vasking. Men til tross for at jeg ikke liker at det er rotete, så ender som regel rommet mitt opp med å se bombet ut. Det ser helt nytt ut når jeg har ryddet og vasket, men etter en uke er det ikke lengre like vakkert. heh.

Reklame på TV: Jeg hater reklame. Thats it.

Folk som mener de har mer vondt enn de har: Om de har vondt av en skade eller har vondt av sykdom, så er det ingen vits i å få det til å virke mer livstruende enn det er. Altså, folk har lov til å ha vondt, men endten så gjør du noe med det eller så er det ikke så vondt som det du skal ha det til. Ikke gå å klag over den samme tingen igjen og igjen. Folk får nok etter hvert.

Hår: Jeg hater løse hårstrå. Om det er fra hund, katt eller meg selv. Jeg kan sitte i kassa på rema og om jeg finner et hår på en vare, så jeg ta det bort. Eller om noen har et hårstrå hengende på genseren, i panna, på magen eller på kløfta - bort bort bort! Om det er hår på gulvet etter jeg har retta håret så plukker jeg det alltid opp igjen like etterpå.

Jeg høres ut som den fisefine perfeksjonisten, men jeg lover deg - det er jeg ikke. Jeg har ikke noe "bakterie-forbi". Jeg kan fint dra på telttur, grave etter mark, sløye fisk, you name it. Men det er liksom noen ting som jeg også har prinsipper å gå etter. Jeg har som regel skittent rom uten å bry meg, men når jeg skal gjøre rent, så gjør jeg veldig grundig rent. Om du skjønner?

Jeg har ikke gjort så mye i dag siden det er "dagen-derpå", så jeg tenkte å dele med dere noen ting som irriterer meg. Om så bare pittelitt. Selv om halve dagen har gått med på å sove, så har jeg fiksa litt på rommet mitt. Ble utrolig fint! Håper flere enn meg har hatt en super søndag :-)

- K

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits