Gårsdagens flytting

Da er jeg nesten ferdig med å flytte inn på det nye rommet mitt. Jeg er kjempefornøyd. Brukte hele gårsdagen til å flytte inn alle klærne mine og slappe av. Det tok sin tid. Jeg skrudde også opp 2 skuffer til å ha diverse ting i under sengen, og to av skuffene/skapene under TV´n. Dere har ingen anelse om hvor sliten jeg var i går. Jeg har jobba veldig mye i det siste, og i går kjente jeg at jeg virkelig trengte å slappe av. Kyssesyken er der fortsatt. hmf. Jeg og Veronica åt en hærlig og sen middag: Grønnsakskarbonader, tomatsauce og frityrstekt torsk. Nam. Etterpå så vi på serier og halvsov begge to. Hærlig!

Jeg tenkte å vise dere noen bilder av hvordan det ser ut på rommet mitt nå!:

Rommet er utrolig lite, men jeg er så fornøyd. Det er så utrolig hærlig å ha så lite rom! Jeg har liksom alt innen rekkevidde, og hele rommet er så utrolig koselig. Jeg tror ikke jeg noen gang har sovet så godt som det jeg gjør her inne. Jeg har bare et lite vindu, og det ligger under platningen, så jeg får minimalt med lys inn - midt i blinken for meg. Noe av det jeg er mest imponert over er i grunn systemet jeg har på klærne. De er så utrolig fint lagt sammen inne i komoden. Det eneste minuset med å ha det så fint er at det ikke skal mye til før det blir helt katastrofe der inne. Noe det fort kommer til å bli om jeg kjenner meg rett. He-he.

Nå skal jeg spise en hærlig frokost med kokt egg, for så å ta meg en lang og hærlig dusj før jobb. Håper dere får en fortsatt fin dag!

ps: designet er under forbedring. Jeg er utrolig dårlig på slikt, men for håpentlig vis kommer det seg snart!

- K

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits