Apple

I dag kom Apple TV'n og gavekortet på itunes til 600kr. Mac'en kommer neste uke. Jeg gleder meg helt sykt. Den PCen jeg har nå henger seg opp hver gang jeg går over til neste lenke på nettet. Jeg blir gal. Så akkurat nå blogger jeg fra iphonen min. Jippi.

Jeg har akkurat sett første episode av Californication. Må si at jeg tror jeg kommer til å få sansen for denne serien. Jeg liker egentlig best krim, der det ligger en historie "under overflaten". Slik som på The mentalist. Der kan man se én og én episode og syntes den er bra, men om man føller med fra episode 1, så får man så mye mye mer! Da "forstår" man seg på Patrick og Lisbon.

Jeg har også sett alle 7 sesongene av Bones, skal se nr 8 nå når jeg får mac. Jeg har sett 5 1/2 av The Mentalist, 5 1/2 av Castle, 2 1/2 av White Collar, 1 1/2 serie av Prison Break og alle sesongene av Two and a Half Man der Charlie er med. Jeg elsker å se serie!

Jeg kan også se flere forskjellige serier samtidig, for jeg hugser nøyaktig hvor jeg er komt og hva som har skjedd uansett hvor lenge det er siden sist jeg så på. Lucky me!
Men nå skal jeg vaske ut av nattbordet mitt og flytte det inn på kottet mitt. Jeg elsker det nye rommet mitt. På ekte! Fra nå av heter det bare "kottet". Jeg kan ikke beskrive hvor deilig det er å ha et lite rom igjen! Love it.

Liker du å se serier? Til tross for at jeg ser på ALT, har du noen nye å annbefale?

-K

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits