22 FAKTA OM MEG

Tenkte å dele litt om meg selv med dere! Så her kommer 22 fakta om meg siden 22. januar er den beste datoen. Kun derfor. :

♦ Jeg skriver ikke bokmål til vanlig, men føler for å gjøre det på bloggen av en eller anna grunn. Jeg følte også heller for å skrive på sidemål når vi skulle skrive stiler og noveller på skolen. Føler jeg uttrykker meg bedre da.

♦ Jeg er ikke alergisk mot noe, utenom nikkel. Jeg fikk en gang nikkel-utslett etter en truse jeg bestilte på ebay. No kidding ! HAHA

♦ Jeg får til alt jeg prøver på når det kommer til en idrett, aktivitet, rørsle.. you name it. 

Backflip

♦ Når jeg blir sint, eksploderer jeg, så er jeg sint en liten stund før jeg er like blid igjen. Derfor var russenavnet mitt "sunshine".

♦ Jeg fikk min første motorsykkel av pappa når jeg var 4 1/2 år gammel, har nå lappen på mellomtung motorsykkel og bil.

Skulle vere babe når jeg vaska sykkelen.. vellykket forsøk må jeg innrømme

♦ Jeg er helt frelst når det kommer til surfing. Jeg ble forelsket i det å surfe første gang jeg klarte å stå på brettet, noe jeg gjorde på første forsøk. Jeg elsker å tilbringe de stundene jeg kan i Hoddevika. Det blir ikke så ofte, for jeg drar ikke på surfing alene, men så ofte jeg kan!

Jeg falt faktisk ikke av brettet her

♦ Jeg kan skrive "gnomisk", og har brukt dette skriftspråket både til å skrive dagbok, svare på prøver jeg ikke hadde anelse om hva jeg skulle svare (får rare symbol tilbake fra læreren), har en tatovering med gnomiske bokstaver og jeg kan lese historier på dette skriftspråket. Jeg har hatt en laang periode der jeg har vert hekta på Artemis Fowl, så det var derfor jeg lærte meg skriftspråket. Men det har kommet til nytte i noen sammenhenger!

Ikke sært, Kremt.. Dette er linjalen min


♦ Jeg er så drit redd edderkopper at jeg kan begynne å grine, men jeg er nesten ikke redd noe annet.

♦ Jeg er ekspert på å skryte av meg selv. he-he

♦ Jeg kan få dårlig samvittighet av alt mulig. 

♦ Jeg er kjempe-fan av Jennifer Aniston! Jeg elsker alle filmene hun spiller i. Alle filmene er kjempemorsome og gode "glad-filmer". Uansett. Jeg har til og med fått besta til å hekle samme kjole til meg som Jennifer har i "Just go with it"- filmen!

Jeg er, som dere kan se, alltid pen på bilder. Dere ser i hvertfall kjolen!


♦ Jeg kan med handa på hjerte si at jeg har verdens beste familie! Både tanter, onkler, søskenbarn, besteforeldre, foreldre og søsken. Er så glad i familien at jeg kunne gjort hva som helst for dem. Jeg er også utrolig flink til å fortelle om dem til folk. Spesielt pappa. Jeg skryter av pappa hele tida. haha!

Meg og pappa på Hemsedal en dag på ski ♥

♦ Jeg kjører aktivt alpint, men bruker all fri-tida mi ellers om vinteren til å stå på snowboard.

♦ Jeg har hatt lyst til å bli alt fra fjellklatrer, syklist, alpinist, til kirurg, kiropraktor, fysioterapaut og ironisk nok politi. De siste 4 årene har jeg hatt lyst å bli Jagerfly-pilot! Dream Big, eller hur?

♦ Jeg har 2 tatoveringer, og planer om å ta flere!

♦ Jeg liker nesten all type musikk, så lenge det ikke er slik satan-musikk der de bare skriker som om noen torturerer dem. Det er bare tragisk, og jeg får vondt i både hodet og ørene. 

♦ Jeg hadde plan om å starte min egen indianer-stamme i skogen og bli ordentlig indianer. Skyte med pil og bue og sove i en svær lavvo.

♦ Jeg er perfeksjonist, til en viss grad.

♦ Jeg må ha noe å finne på til en hver tid, ellers blir jeg rastløs og føler at livet ikke gir mening.

Her bygga vi et sandslott, spilte volley, for så å komme tilbake å se på at vannet ødelagde slottet før vi gikk å la oss.

♦ Jeg stresser nesten aldri. Det skal utrolig mye til for at jeg skal stresse, noe som går veninna mi på nervene siden hun stresser flere timer før nødvendig.

♦ Jeg elsker å lese bøker! Jeg leser alt fra fantasy til krim og romaner. Tips?

Jeg har bursdag i Januar og mobber alle andre som har bursdag etter meg. Januar er best.

5 kommentarer

Linnèa

16.07.2013 kl.09:07

Heheh..

Akmusic

16.07.2013 kl.11:22

Du virker imarri kul daa ! :))

Anna

16.07.2013 kl.13:22

Ææh, likte linjalen din jeg da xD

Kristin

17.07.2013 kl.00:04

Anna: Haha, jo den er jeg utrolig glad i også! har kommet godt med når det står historie-notater der!

Kristin

17.07.2013 kl.00:05

Akmusic: Haaha! Takker! :))

Skriv en ny kommentar

hits