LANGTUR

Det å reise i seg selv er noe jeg har gjort mye av først nå i de seneste årene. Jeg reiste for første gang alene utenfor Norge året jeg ble konfirmert. Da dro jeg sammen med søskenbarnet mitt, min nermeste bestevenn, Arlen og familien hennes. Det var utrolig gøy! Senere har jeg dratt til Tyrkia to ganger, Aiya Napa én og Østerrike på ski 3 ganger (én gang uten pappa). Familen har helst brukt tida på å dra rundt om kring innafor Norge, helst på ski, noe som jeg personlig har hatt utrolig mye glede av! Når familen drar på ferie, er det alltid en aktiv ferie: fjellturer med telt, norway cup, båtturer, skiturer til fjells, toppturer og ellers overalt på ski-trening. Det er i grunn disse feriene jeg setter mest pris på!


Tyrkia 2012


Aiya Napa 2012 - Ikke mitt rom = ikke mitt rot (Jeg hadde klær under blomstrene. en singlett for å være nøyaktig)

Jeg har ikke vert lengre enn Oppdal og Hafjell etter Napa-russeturen som var i høstferien. Jeg dro sammen med pappa på "farts-uka" på Hafjell for å kjøre superG og utfor, og på NM på Oppdal for å delta i både slalåm, storslalåm, superG og utfor. Pappa er alltid med, noe jeg er så utrolig glad for. Han stiller alltid opp for både meg og søskna mine! Miami blir første gang jeg drar på en så lang tur. Jeg har aldri vert hjemmefra lengre enn kanskje 3 uker i strekk. Haha, kan bli spennende.


meg og pappa ♥ på Hemsedal


Meg og Karl-André på Hafjell


meg og .. hmm.. Aksel Lund Svindal !! Idolet! Og ja, jeg har på brillene. jeg var så i ekstase at jeg klarte ikke tenke. Jeg klarte nesten ikke spørre om å få ta bilde. haha. det var så kleint.

Har du vert mye på reis? Hvor? Noen plasser du vil anbefale kanskje?

- K

2 kommentarer

SeMaren

19.07.2013 kl.11:31

Så koselige bilder! Har vert i Australia for noen år siden! Anbefaler virkelig å reise dit, mitt livs store opplevelse! Jeg var det på nyåret som gjorde det enda bedre, å være på operahuset i Sydney på nyttårsaften!

Kristin

19.07.2013 kl.13:14

SeMaren: Høres sykt digg ut! Jeg gleder meg utrolig mye til å dra over til USA. Det har det drømmen min siden jeg var lita jente. Håper bare det står til forventningene :)

Skriv en ny kommentar

hits