ØDELAGT TATOVERING

Nå er det bare én dag igjen før jeg skal få fikset på tatoveringen min. Jeg både gleder å gruer meg. Jeg er stor fan av tatoveringer, så jeg er ikke redd på den måten. Jeg tror jeg er mest nesvøs fordi den kanskje blir styggere, eller for stor, eller feil.. Dere skjønner tegninga. Tatoveringen jeg skal fikse på er en fjær på hofte-beinet. Den trenger å bli fikset, fordi den er ødelagt. Jeg er jo en av de smarteste, så jeg tenkte: "Hey! koffor ikkje ta tatovering på den billigaste plassen i Tyrkia?!". Der har du meg.

Tatoveringen var kjempefin med det første, men så fikk jeg betennelse. Det dannet seg en stor og tykk hinne med klissen gugge (slik som kommer når man har betennelse) som stivnet og ble til skorpe som på et sår. Jeg gikk til tatoveringsstudio her hjemme og spurte om det var farlig. De bare lo og sa "Haha! Kest ha du teke dan dar?! Tyrkia?! Alanya?! Haha!". Jeg lo med dem jeg. Det er jo i grunn litt komisk. heh.

Nå har jeg ventet på å kunne fikse den. Det har liksom aldri vert både penger å tid samtidig. Enten har jeg hatt penger, eller så har jeg hatt tid. Nå har jeg fått Søs til å jobbe for meg mens jeg fikser tatoveringen, slik at den blir fikset og jeg kan bli ferdig med det.


Jeg vet ikke om dere ser det, men det skal forestille en fjær. Slik så tatoveringen ut etter at jeg hadde tatt den. Jeg ble kempefornøgd! Det pussige er at jeg angrer ikke på at jeg tok den, til tross for at den faktisk er helt ødelagt. Jeg skjønte at noe var galt på vei hjem fra Tyrkia. Det var liksom for vondt. Ikke slik uutholdelig smerte, men på en måte slik at det svir litt hele tida. skjønner?Dere kan se at det er mange plasser på tatoveringen der blekket har forsvunnet. Det som var godt å høre når jeg kom til tatoveringsstudio her hjemme, var at det var tatovøren sin feil og at den gikk an å fikse. Jeg har tatt en tatovering til i ettertid, så jeg har ikke blitt slik kjempeskremt av denne tabben. Det jeg har lært er: Ikke ta tatovering på den billigeste plassen i syden. Pass på at du tar i et ordentlig studio. Pass også på at tatovøren kan engelsk, det er et stort pluss. hehe...

Jeg gleder meg syykt til å få fiksa tatoveringen i mårra. Blir awsome med et ordentlig motiv i stede for en missfostret fjær. Hvordan tatoveringen blir? du får vente å se. Jeg vet i hvertfall hvordan jeg vil gjøre den om, så spørst den om tatovøren er enig. Nå kommer Ida straks inn døren her, så blir det planlegging av språkreise! Skal gi dere en update på hva vi kommer frem til senere. Blogges!

Har du noen tatoveringer?

- K

11 kommentarer

Pia Holmen

14.07.2013 kl.16:01

Var du i solen etter du tattooverte deg i Alanya? Da kan du få betennelse.. Jeg skal ta her i Alanya på onsdag og det virket som ett ordentlig studio, tok piercing der i fjor. 400 lire for "smile now, cry later " nedover hele armen fra albuen:-)

siri

14.07.2013 kl.16:01

jeg tok også tatovering i Tyrkia. har ikke hatt noen problemer med den etterpå. men synd det ble slik!! man må vertfall være veldig nøye med tatovering studioene i utlandet med tanke på bakteriene vi ikke er vant til! Lykke til! :DD

Elin Slåen

14.07.2013 kl.16:32

Jeg kunne aldri ha funnet på å tatt en tatovering i utlandet- der er jeg brått litt "hysterisk" ;)

Men jeg tok to nye for rett over 2 uker siden og fikset på en jeg allerede hadde fra før- i Norge ;) Den jeg hadde fra før var ikke så fin- jeg var ikke så flik til å ta vare på den når den var ny, og jeg har aldri fylt den i, noe den burde ha blitt. Og så slurvet han som tok den litt. Den er skeiv og hakkete i kantene- men nå er den i alle fall svart igjen, og litt finere i kantene ;) Og den ene nye er bare så fantastisk fin :D

Monica

14.07.2013 kl.17:27

"Cheap tattoos aren't good, and good tattoos aren't cheap" ;-) husk på det neste gang. Uhell kan skje alle, men når du bevisst går på den billigste plassen å tattoverer deg PERMANENT, da var det ikke rart tatovørene her hjemme lo av/med deg.

Jeg har to tatoveringer, vurderer å ta min tredje. Her hjemme, vel og merke ;-)

marbre

14.07.2013 kl.17:45

kjempe stilig. har selv lyst på tatovering! nå kan du vinne navle piercing på min blogg!:) ta en titt! http://marbre.blogg.no/1373815542_vinn_navlepiercing.html#comment

Kristine

14.07.2013 kl.17:55

Uff, men bra at du informerer ! skal ta min første tattovering om 2 måneder og velger å gå til et ordentlig norskt tattoveringsstudio, prisen bør ikke ha noe å si når du skal ha den der hele livet.. håper det fikser seg:) lykke til!

Kristin

15.07.2013 kl.00:24

Pia Holmen: Jeg tok tatoveringen seint på kvelden før jeg dro hjemover tidlig neste dag, så ingen sol på meg.. men jeg tok som sakt på et tvilsomt studio. Jeg har hørt at "Medusa" skal vere et ordentlig bra studio! Jeg tok på "Poseidon"...

Kristin

15.07.2013 kl.00:25

siri: Tusen takk! Ja, jeg tenkte ikke så lenge over saken.. jeg fikk det så utrolig billig, så jeg bare "ok!"

Kristin

15.07.2013 kl.00:28

Elin Slåen: Så bra at du er fornøgd :D Jeg vil også ta flere i fremtiden, men jeg tror at valget på tatoveringsstudio er noe jeg kommer til å bli litt mer nøye på fremover!

Kristin

15.07.2013 kl.00:31

Monica: Jo, jeg har forstått at det ikke var mitt smarteste trekk. Men som sakt så angrer jeg ikke et sekund. Jeg tenker at jeg lever kun en gang, så hvorfor tenke på ting man har gjort? Jeg får heller prøve å ikke gjøre samme feilen igjen ! :)

Kristin

15.07.2013 kl.00:31

Kristine: Tusen takk ! Lykke til du også :)

Skriv en ny kommentar

hits