INN PÅ KOTTET

I dag føler jeg at jeg har fått gjort mye til å vere en "daffe-dag". Jeg har sendt tilbake en kjole jeg bestilte på nelly (bestilte to like kjoler i forskjellige farger for å se hvem som var penest på). Jeg tenkte å vise dere den kjolen jeg valgte å beholde? Jeg har også vert ute i solen, tror dette må ha vert den varmeste dagen hittil. Jeg og Søs lagde noen morsomme filmer. Altså, jeg dansa mens Søs filma. Jepp, jeg er en awsome danser! lover. Så har jeg vert på stranda i dag også. Livet. Jeg har også sett film og fått middag av nabo'n.

Jeg nyter hvert sekund før jeg skal begynne å jobbe på mandag = slutt på ferien


Tror egentlig ikke at noen bryr seg om hva jeg gjør på om dagene, men jeg må faktisk fortelle om noe av det store som skjer om dagene. Jeg skal få nytt soverom! I motsetning til mange andre som flytter over til et større rom, så flytter jeg inn på et rom som er tre ganger så lite som det forrige. Jeg har nå fått sengen inn. Rommet som jeg nå har fått er på en måte "soverommet" av en leilighet. Jeg hadde soverommet i stuen før, men nå skal Søs ha det rommet. Det var en avtale vi inngikk for lenge siden.

Men til tross for at jeg skal inn på et "kott" i forhold til det forrige rommet mitt, gleder jeg meg til å få et mindre rom. Det store rommet ble liksom veldig stort... skjønner?Se da! Jeg syntes at rommet er nydelig. Jeg er så utrolig fornøgd. Kommer med flere bilder når rommet er helt ferdig. Gleder meg helt sykt!

Noen flere som er på flytte-fot for tiden?

- K

6 kommentarer

KIA

13.07.2013 kl.14:59

Wow, fin jente! :) Fint rom også da.
Fint soverom :-)

// hadde vært koselig om du tok en titt på innlegget mitt!

Kristin

13.07.2013 kl.15:23

KIA: Takk skal du ha! :)

Kristin

13.07.2013 kl.15:23

opinionsmatters: Tusen takk ! :)

Thea Båsland

13.07.2013 kl.17:11

Har nettop flytta fra et "kott" til et større rom! hah, endelig sier jeg! Utrolig koslig rom du hadde! Hadde vært utrolig fint med en kommentar tilbake også! <3

Kristin

13.07.2013 kl.23:40

Thea Båsland: Jeg skjønner godt hvorfor du syntes det var godt med litt mer plass å boltre seg på! Det kommer nok jeg også til å savne.. :)

Skriv en ny kommentar

hits