KVALITETSTID

Da gjør jeg meg klar til å dra på stranden igjen. Det er ikke like fint vær i dag som i går, men det er fortsatt slik at man må vere ute å nyte dagen. Jeg og min kjære Malin drar nå når hun er ferdig på jobb, så skal vi grille masse god mat og bare ligge og slape av på stranda sammen. Slike dager som dette er det lenge sida jeg har hatt. Det er ikke så ofte jeg får tid til å tilbringe så mye tid sammen med veninnene mine, men det må det bli en ordning på!


her var vi sammen i Tyrkia, Alanya. Til tross for at jeg ser ut som en brendt tomat, så er dette en av mine yndlingsbilder!

Jeg slenger med noen sanger som jeg hører mye på for tiden, jeg er ganske langt bak alle andre når det kommer til ny musikk. Så mest trolig har du hørt sangene før! he-he.

Jeff the killer - I'm in love with a criminal

Henry and Justin Robinett - Slow dancing in a burning room

Tone Damli - Winner of a losing game

Satser på at det er flere enn meg som nettopp har hørt sangene! Jeg har hørt på de før, men nå hører jeg MASSE på dem! Kan komme med flere sangtips senere om det er noen som har interesse for det. Jeg tar også gjerne imot sangtips fra andre! jeg er helt elendig på å finne sanger som jeg liker, og jeg liker det meste.

- K

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits